Nyheter

Årsmøte i Elverum Revmatikerforening

15/02 10:49

Tirsdag 15. februar avholdes årsmøte i ERF. Møtet arrangeres på Lille Gråberg i Elverum. - Vi forventer godt frammøte, sier leder Ragnhild Glad-Ørbak.

ERF kan se tilbake på et meget godt år. Hovedmotto "Bevegelse i alle ledd" etterleves med gode aktivitetstilbud til medlemmene:

  • Trening i sal er tilrettelagt for oss revmatikere som ofte synes det er litt vanskelig å trene på egenhånd. Vi har engasjert en fysioterapeut til å legge til rette og lede denne saltreningen, og tilbudet er svært populært.
  • Bassengtrening i varmtvann er også svært populært. Her tilbyr vi skyss fra dør til dør for de som har behov for det, og vi har engasjert fysioterapeut til å legge opp og lede denne formen for trening. To partier hver torsdag får dette tilbudet, som blir sterkt sponset av vår forening.
  • Stavgang er tilrettelagt og organisert av medlemmer i ERF. Også dette tilbudet er svært populært. Hver onsdag legger gruppen av gårde med staver og godt humør og etter turen blir det litt sosialt samvær...
  • Medlemsmøtene i ERF har godt besøk og god kvalitet og foreningen legger vekt på å engasjere dyktige foredragsholdere innenfor viktige og nyttige områder for revmatikere.
  • Foreningen arrangerer også spennende turer for medlemmene. I 2010 arrangerte ERF tur til Munthegården i Elverum og teatertur til Oslo. Begge deler med mange deltakere.
  • Økonomien i ERF er svært god og for driftsåret 2010 ble omsetningen på hele 415.000 kroner. Overskudd fra år til år sørger for oppbygging av kapital som kan bli god å ha dersom driftsinntektene skulle svikte i fremtiden. God økonomi gir også handlingsrom for ulike tiltak og aktiviteter.

Hele styret tar gjenvalg med unntak av sekretær Toril Grimsgaard. Hun blir erstattet av Gunnar Myhre. I tillegg rykker varamedlemmene Kari Venstad og Kjellaug Aaseth Kjeverud opp som regulære styremedlemmer.


Nyheter

Elverum revmatikerforening, Tlf: 454 63 180. Epost: elverum.he@revmatiker.org